Nyheter

Blå Dörren samt Diplomat blivande styrelserum

OBS! 1:a April - Aprilskämt!

Länge har styrelsen fått arbeta i HK där man ofta tyvärr inte får plats mer än 5 personer samtidigt. Detta har gjort att styrelsen ofta fått hitta andra lokaler att hålla t.ex. möten i. 

Dock känner vi i styrelsen 2013 att detta inte är hållbart, för vi förtjänar mer utrymme. Så för några veckor sedan bad vi er rensa HK samt Blå Dörren för att städa. Dock var detta påbörjan att fasa ut funktionärsutrymmet Blå Dörren, som nu ska endast tillhöra styrelsemedlemmar samt fiskeriintendenterna då akvariet fortfarande ska stå kvar.

En annan förändring är att en vägg ska uppföras vid Diplomat-ingången för att göra rum till styrelsens möteslokal, omdöpt Nya Diplomat. En dörr kommer att sättas in i Blå Dörren som ny ingång till Nya Diplomat. Projektorn kommer användas till många nyttiga Power Point-genomgångar och vi i styrelsen känner att detta kommer öka våran och därmed sektionens arbetsmoral!

Ombyggnaden kommer starta imorgon den 2/4, och pågå till på måndag den 8/4.

Vi hoppas att sektionen står bakom vårat beslut. Om ni har något som ni tycker borde förändras, som att Nya Diplomat behöver ett nytt ljudsystem, kan man skriva en motion till Vårterminsmötet den 23/4 och få sin önskan hörd!


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort