Nyheter

StudentConsulting söker junior hårdvaruingenjör för direktrekrytering till kund!

Vill du arbeta med utveckling och konstruktion av hårdvara? Är du civilingenjör inom data- eller elektroteknik? Vill du jobba på ett nyskapande produktutvecklingsföretag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker StudentConsulting en Hårdvaruingenjör för direktrekrytering till spännande företag i Lund. Vårt kundföretag är, kort beskrivet, innovatörer inom elektronisk produktutveckling och de har varit delaktiga i utvecklingen av många framgångsrika produkter inom medicinteknik, miljöteknik, elfordon, industri och mobiltelefoni. Deras kundbas är i Öresundsregionen, medan projekten dock kan vara globala. Ofta handlar det om nya tekniska problem som kräver nya lösningar och nytänkande.

 

Nu växer de och behöver därför förstärka sitt team med ytterligare en kollega. Vi söker därför dig med en Civilingenjörsutbildning inom Elektroteknik eller motsvarande, och som brinner för teknik och vill arbeta med utveckling och konstruktion av kretskort med både schema och layout. Arbetet bedrivs i projektform, där du får stort eget ansvar för att driva de projekt du arbetar med. Ofta arbetar du självständigt eller i team om 2 kollegor. Miljön kan kort och gott beskrivas som präglad av frihet, ansvarstagande och initiativtagande. 

 

Är det dig vi söker? Sök då tjänsten redan idag! Tjänsten ska tillsättas omgående.

https://www.studentconsulting.com/se/lediga-jobb/lund/junior-hardvaruingenjor-sokes-for-direktrekrytering-till-kund/34094

 


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort