Nyheter

Accenture IT case challenge march 25th - can you solve IT?

Gillar du att lösa digitala problem? Möt Accenture för en heldag i Stockholm, utmana dig själv genom att kombinera kreativa idéer med innovativa tekniker för att lösa ett verkligt case. Främst för studenter med max 2 år kvar till examen. 

Ansökan innan 12 mars!

Mer info: https://www.accenture.com/se-en/Careers/case-challenge

De studenter som väljs ut till tävlingen sätts samman i lag med andra likasinnade från olika högskolor och bakgrund. Tillsammans löser ni ett verklighetsbaserat IT-Case under realistiska former med handledning från erfarna Accenturekonsulter. Du kommer även att få en insikt i konsultrollen på Accenture och hur vi arbetar med liknande utmaningar. Accenture står för resor och boende där det behövs och alla som deltar i tävlingen bjuds på middag och fest på kvällen efter tävlingen.

Ansökan: Skicka CV, betyg och en kort
motivering till casechallenge@accenture.com senast 12 mars!

Om Accenture: 
Accenture är ett globalt företag med verksamhet inom management, IT och outsourcing, med cirka 384 000 medarbetare och kunder i över 120 länder. Genom att kombinera erfarenhet och kunskap inom olika branscher och affärsfunktioner med omfattande forskning av världens mest framgångsrika företag, hjälper vi våra kunder att bli högpresterande företag och organisationer. Accenture omsatte 33 miljarder dollar under räkenskapsåret som slutade den 31 augusti 2016.

 


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort