Nyheter

Mentor, läxhjälp och privatundervisning som extrajobb i Lund

Om du är bra på ett ämne så kan du göra stor nytta där du bor. Det finns nämligen många som skulle behöva hjälp med att förstå och komma vidare just med det ämne som du har bemästrat. Du får hjälp från SmartStudies med hur du ska lära ut på rätt sätt. Vi har en metod som är unik och som ger den motivation och de verktyg som krävs för att komma vidare. Resultatet är ett extrajobb som verkligen gör en skillnad och som du kan vara riktigt stolt över.

Är du riktigt bra på ett ämne?

Kanske är du expert på matematik eller på ett språk. När du kan ett ämne riktigt bra och även tycker att det är kul att förklara för andra så har du de grundläggande egenskaperna för att bli en bra privatlärare. Att ge privatundervisning och förmedla kunskaper är ett unikt jobbuppdrag som inte bara leder till att andra också förstår ämnet utan också till stor personlig tillfredställelse. Tack vare dig så kan en annan persons framtid totalt förändras då de inser att de kan och att det faktiskt är riktigt roligt att studera. Det här är en glädje som ni kommer att dela på för all framtid!

Om du är bra på ett eller flera ämnen så ska du kontakta oss. Kanske är du rätt person för att få extrajobb med SmartStudies som lärare till andra som inte har lyckats lika bra. Vi kommer att förse dig med vår unika metod och se till att du jobbar på ett sätt som leder till resultat. Det leder också till spännande utveckling och nya kunskaper för dig.

Hjälp andra att förstå

Vi har alla vänner som av någon anledning halkade efter med skolämnen.Det som lärs ut i den svenska skolan är inte raketforskning, men däremot så kan stora klasser och en stressad lärare leda till att vissa elever glider mellan stolarna. SmartStudies är här för att fånga upp dessa personer och få de på rätt spår igen och det kan du vara en viktig del av!

När du hjälper andra att förstå så kommer du att öppna deras ögon för fantastiska möjligheter. Vår metod är gjord för att ge resultat både på kort och på lång sikt. Den har fått många att helt tänka om och inse att de faktiskt kan göra det som de drömmer om.

Ett extrajobb som passar ditt schema

När du jobbar med SmartStudies så kan du se fram emot ett mycket smart schema. Du väljer själv hur många familjer som du vill hjälpa och när du vill lära ut. Det kan vara under eller efter skoltimmar, eller kanske på kvällen. Du väljer själv och styr upp jobbet så att det stämmer väl överens med andra åtaganden som du har just nu. Privatundervisning kan ske i hemmet, på bibliotek eller andra allmänna platser. Det är ett flexibelt jobb som stimulerar både dig och den som du hjälper.

Mer än läxhjälp i Lund

Vi vill påpeka att läxhjälp och privatundervisning är så mycket mer än ett jobb. Som mentor förändrar du inställningen till skolan och bevisar att man visst kan klara det. Här kan du känna glädjen av att sprida din passion för ett visst ämne. Hör av dig till oss idag så kan vi prata mer om hur du kan få extrajobb inom läxhjälp i Lund, här.

 


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort