Nyheter

Hej du som gillar filmskapande!

Hej du som gillar filmskapande! Vill du vara med på ett fett projekt, se din film visas för 700 företagsrepresentanter och studenter och samtidigt få en gratisplats på Lunds största sittning? Såklart du vill! 

 

Projektgruppen för ARKAD gör varje år en film. Filmen är ett sätt för Projektgruppen att visa upp vilka olika delar som tillsammans blivit årets mässa och vad som faktiskt ligger bakom detta jätteprojekt. Filmen varierar mycket från år till år och du kommer självklart att få vara med och påverka hur årets film ska se ut. Kort kan sägas att den brukar vara 2-10 minuter lång och presentera alla medlemmar i Projektgruppen.

Filminspelningen kommer ske i början av hösten (vi kommer tillsammans överens om lämpliga datum) och visningen är på ARKAD-gasquen onsdagskvällen 15/11 2017. Som tack för hjälpen får du alltså gå gratis på Gasquen, en otroligt fin sittning i Sparbanken Syd Arena med ca 700 gäster - både studenter och företag. Ett perfekt tillfälle att träffa andra teknologer och prata med drömföretaget i en mer avslappnad och personlig miljö! 

Om du är intresserad av uppdraget eller vill veta mer vad det innebär så hör av dig! Min mejl är pr.arkad@tlth.se och du får jättegärna ringa eller smsa mig på 0730659299 också. Det här kommer bli kul!  Varma hälsningar  Marika Arvidsson, Huvudansvarig för PR - ARKAD 2017


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort