Nyheter

Extrajobb för BME-studenter!

Cervius Medical ApS i Danmark söker studenter som studerar Medicin och Teknik för uppgifter i Västra Götalandsregionen och Skåne!

Uppgifter
* Identifiera kontaktpersoner på svenska sjukhus, privatsjukhus och kliniker samt hos specialister
* Kontakta dessa personer angående förmåner från Cervius Medical i Danmark
* Hålla möten med dessa kontakter
* Upphandling och kundvård

Läs mer om Cervius Medical ApS på www.cervius.dk

Vänligen kontakta Dan Kongsted via email om du vill veta mer: dk@cervius.dk

Om Cervius Medical
Cervius Medical bistår offentliga och privata kunder med inköp samt försäljning av ny eller begagnad medicinsk utrustning och reservdelar till fördelaktiga priser, reparerar även prober och endoskopiutrustning.


Vårterminsmötet 2017

Vårterminsmötet 2017 (VT/17) Mötet äger rum den 2:e maj med start 17:15 i E:B.
Sista dagen för att skicka in motioner är den 11:e april.
Handlingarna kommer ut senast den 24:e april. Mer information finns på: esek.se/wiki/Sektionsmöte.


Nominering till vårterminsmöte

Idag öppnar nomineringarna inför VT/17. Nomineringen är öppen till och med 4:e april och du svarar på din nominering senast den 4:e april. Nominera dig själv eller andra på esek.se/val där du även kan se vilka poster som går att söka. 


Evening event with Svep!

The 29th of March Svep design center will hold an evening event for older students from E, D and F. Svep will talk about their company and how they work with product development. The event starts at 17:15 in E:C and finishes in Edekvata with food and mingel. 

There is a limit of 40 sudents and each guilds will have approximately 1/3 of them. You can sign up until the 22 March on the link here: 

https://goo.gl/forms/bnTrY60vqPtqYFWL2


St. Patricks-gille!

Det är äntligen dags! Läsperioden är över och det enda som är kvar är att begrava den med ett hejdundrande ET-gille! Vi blickar därför västerut mot de brittiska öarna och tar inspiration från vårens grönaste festlighet, St. Patricks day! Så kom förbi lördagen den 18/3, njut av ett vällagat klägg, stans bästa Irish coffee och dröm dig långt bort från tentalokalen!

Glöm inte leg och kårleg!

Läs mer


Lunch lecture with BearingPoint!

BearingPoint welcomes you to their lunch lecture in E:B, 12:15, the 20th of March! They will talk about their company and what it's like to be a management consultant. Read more at www.bearingpoint.com and bring all your questions! The first 80 people who sign up will get free lunch! The registration will close 13:00 the 13th of March!

Sign up here: https://tinyurl.com/zbuznte


Accenture IT case challenge march 25th - can you solve IT?

Gillar du att lösa digitala problem? Möt Accenture för en heldag i Stockholm, utmana dig själv genom att kombinera kreativa idéer med innovativa tekniker för att lösa ett verkligt case. Främst för studenter med max 2 år kvar till examen. 

Ansökan innan 12 mars!

Mer info: https://www.accenture.com/se-en/Careers/case-challenge

Läs mer


Dags för Gille!

Efter en lång väntan är det äntligen dags för E-sektionens källarmästeri att slå upp dörrarna för årets första gille! Temat för kvällen är som namnet antyder cocktails och Krögartrion 2017 har komponerat en ny drinklista som vi hoppas ska smaka. Detta tillsammans med årets första tema-klägg som kvällen till ära görs med picklad rödlök och fetaoströra!

Så kom förbi den 24 februari, lätta kläggabstinensen, köp något uppfriskande från kylen eller varför inte testa en av våra dussin nya cocktails!

Välkommen!

Legitimation och kårmedlemskap krävs.

Läs mer


Flickor På Teknis

Den 29-31 mars är det dags för Flickor På Teknis! Under dessa dagar kommer 120 gymnasietjejer till LTH för att inspireras att söka teknisk utbildning. För att detta ska bli så härligt som möjligt för tjejerna behöver vi faddrar.

Läs mer


CV-fotografering

Så var det dags för att updatera sitt CV och LinkedIn igen!

-----

It's time to update your CV and LinkedIn again! 

Läs mer


Funktionärsskiphte - Kul Med Djur!

Hej alla funktionärer och funktionärer emeritus!

17:e februari är det dags för årets funktionärsskiphte - Kul Med Djur! 
------------------------------------------------------------------
Hello all volunteers and volunteers emeritus!

February 17 is the time for this years funktionärsskiphte - Kul Med Djur! 

Läs mer


StudentConsulting söker junior hårdvaruingenjör för direktrekrytering till kund!

Vill du arbeta med utveckling och konstruktion av hårdvara? Är du civilingenjör inom data- eller elektroteknik? Vill du jobba på ett nyskapande produktutvecklingsföretag i Lund? Då har vi tjänsten för dig!

Läs mer


Nomineringarna till e.a.-posterna har öppnat

Hej alla E-sekare! Nu har nomineringarna öppnat till alla e.a.-poster! Du kan nominera dig själv på länkarna nedan senast den 5:e december 23:59. Frågor? Då går det bra att ställa dem direkt till mig eller utskottsordförandena Electus!

E6: https://goo.gl/forms/qDDqBKRVWbV4NS013
ENU: https://goo.gl/forms/WCVfY4bZVF0Jp6oW2
InfU: https://goo.gl/forms/oy6w4wTOaBLfBjvE3
KM: https://goo.gl/forms/AdbaRMqIEWKH1HLB3
SRE: https://goo.gl/forms/v1XoDZW71v4dNuT23


Studie- och karriärvägledningen samt Programservice flyttar till andra lokaler

Studie- och karriärvägledningen samt Programservice flyttar till andra lokaler! De som flyttar är studie- och karriärvägledare, programplanerare, kuratorer, schemaläggare, lokalbokare och likabehandlingssamordnare. Onsdagen den 23 november är ni välkomna till våning 5 i E-huset (huvudingång B, trappor eller hiss till femte våningen).

Ni hittar oss på våning 5:
Ingrid Holmberg, studie- och karriärvägledare, rum 5164
Åsa Vestergren, programplanerare BME, rum 5167
Carola Persson, programplanerare E, rum 5112

Välkomna!

Mvh
Ingrid


Handlingarna till valmötet är klara

Hej alla sektionsmedlemmar! Nu är även handlingarna till valmötet är färdiga och ni hittar dem här eller under För medlemmar > Möteshandlingar > Sektionsmöte. Trevlig läsning!

Ska du på mötet? Glöm inte att anmäla att du vill ha mat! Du hittar länken i fb-eventet här.


Valberedningens förslag till VM/16

Valberednings förslag till valmötet är nu färdigt! Ni kan läsa alla nomineringar här och valberednings förslag här.


Handlingarna till höstterminsmötet är klara

Hej alla sektionsmedlemmar! Handlingarna till höstterminsmötet är färdiga och ni hittar dem här eller under För medlemmar > Möteshandlingar > Sektionsmöte. Trevlig läsning!

Ska du på mötet? Glöm inte att anmäla att du vill ha mat! Du hittar länken i fb-eventet här.


Med Nordisk Jobstart+ har du en unik chans att kickstarta din karriär med ett jobb i Norden

Är du färdigutbildad och ivrig att påbörja din karriär? Kan du tänka dig att åka utomlands för att få jobb? Med Nordisk Jobstart+ har du en unik chans att starta din karriär med ett jobb i Norden.

Läs mer


Höstterminsmöte HT/16

Den 22:e november 17:15 i E:B är det dags för Höstterminsmötet HT/16. Motionsstopp är den 10:e november, motioner skickas till motion@esek.se. Läs mer på esek.se/wiki/sektionsmöte och på fb-eventet, där ett formulär för att anmäla att man vill ha mat på mötet finns.


Nomineringen till valmötet har öppnat

Fram till och med den 10:e november är det nu möjligt att nominera sig själv eller sina kompisar till poster som väljs på valmötet. Glöm inte att svara på nomineringarna också, så valberedningen kan behandla er kandidatur! Sista dag för att svara är samma dag som nomineringarna stänger. Kom ihåg att nytt för i år är att om man söker till en styrelsepost och vill kandidera på mötet utan att vara valberedningens förslag, måste man anmäla detta senast den 24:e november.

Poster med e.a., d.v.s. med erforderligt antal, såsom bl.a. Sexig och Källarmästare väljs av styrelsen efter valmötet. Mer information om detta kommer när det börjar bli mer aktuellt.

Nomineringssidan hittar ni på esek.se/val


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort