Nyheter

@esek.se-mailadresser

Nu har alla mailadresser på sektionen flyttats till @esek.se. Det är samma mailadresser som tidigare, bortsett från att @esek.lth.se har bytts ut mot @esek.se.

Ni som brukar skicka mail från en @esek.lth.se-adress bör i fortsättningen skicka från motsvarande @esek.se-adress. Mail till @esek.lth.se kommer vidarebefordras till @esek.se ett bra tag framöver.


Intergalaktisk nollning 2013

Tema för årets nollning på hela LTH har släppts och det kommer bli rymdinspirerat med utforskande av nya världar, underbara aliens och många ufo-klägg!

Ha en bra sommar så ses vi på den intergalaktiska nollningen 2013!


Teknikfokus-enkät

Hjälp oss hjälpa Er!

Fyll i en kort enkät om Teknikfokus som bland annat hanterar uppföljning av senaste mässan och intresseundersökning på exempelvis deltagande företag och hjälp oss att bli ännu bättre. Enkäten upptar inte mer än 1-2 minuter av din tid!

ENKÄT


Tack på förhand!
Hanna Runer, projektledare Teknikfokus 2014


Kristi HimmelfärdsGille

Hej! På fredag blir det ingen lunchöl då vi är lediga men vi kör som vanligt Gille på kvällen! Det blir en helt vanlig pub med massa drag! Öppnar 19.00 så se till att dra er dit!


HipHop-Gille!

Hejsan! För er som ska dansa med E ikväll (och alla andra förstås) fortsätter vi på samma spår i morgon. Vi kör lunchöl kl 11.00 som vanligt och på kvällen kör vi igång med ett utomordentligt HIPHOP-GILLE! Det kommer bli tunga beats och mycket öl så Be there! 

 

Peace Out!


Pluggkväll 22/4

Måndagen den 22/4 kommer SRE & SRD i samarbete med Extra Coach att anordna läsperiodens första pluggkväll. Till skillnad från de tidigare pluggkvällarna kommer studieråden bjuda på mackor till alla som kommer. Det kommer hållas uppe i LED-café med start runt kl 17.30, 

Anmälan kan göras på listan utanför Edekvata eller genom att skicka ett mejl med namn och program samt inskrivningsår till mte11aur@gmail.com.


Mellanstadiedisco

Hejsan! På fredag är det mellanstadiegille i edekvata 19.00 och det kommer bli fantastiskt! Vi kommer ha limbotävlingar, tryckare och så klart en kiosk är man kan köpa godis.

Som vanligt är det även lunchöl på fredag 11.00.

 

Ses där!


Studiebesök på Enercon

Den 15 April klockan 14.00 bjuder Enercon ett av Europas ledande företag på vindkraft in till studiebesök på deras kontor i Malmö. Det kommer att bli en närmare inblick i vad man kan förvänta sig som E-student i energibranschen.

Tid: 15 April, 14.00-16.00

Plats Enercon, Malmö

Intresserad? Mer information och anmälan sker här!

 

 


E-sektionen har en egen wiki

E-sektionen har äntligen en alldeles egen wiki! Här kommer du så småningom hitta all information som du kan tänkas vilja veta om E-sektionen.

Hjälp till att fylla wikin med innehåll som har någon anknytning till E-sektionens 50 levnadsår. För att läsa och redigera wikin behöver du ha ett konto här på E-sektionens hemsida.

Wikin hittar du på http://wiki.esek.se.


Sugen på Kåren?

Du kanske känner att det är dags att ta friår och är sugen på att axla rollen som Pedell eller varför inte Kårordförande? Eller kanske söker du ett utvecklande uppdrag att ha vid sidan av studierna. Oavsett så behövs du här på Teknologkåren! Anmäl ditt intresse på bifogad länk.


Valen sker på fullmäktige den 22:e april och 6:e maj.

Ansök här!


PUB liten

Nu på torsdag, den 4/4 från kl 17.00, öppnar Pub Liten. Det serveras öl och hamburgare i Cornelis till studentpriser. Avbryt tentaplugget eller påskledigheten med en kväll i kårens egen pub.

/Emma Bengtsson, Pub Liten


Blå Dörren samt Diplomat blivande styrelserum

OBS! 1:a April - Aprilskämt!

Länge har styrelsen fått arbeta i HK där man ofta tyvärr inte får plats mer än 5 personer samtidigt. Detta har gjort att styrelsen ofta fått hitta andra lokaler att hålla t.ex. möten i. 

Dock känner vi i styrelsen 2013 att detta inte är hållbart, för vi förtjänar mer utrymme. Så för några veckor sedan bad vi er rensa HK samt Blå Dörren för att städa. Dock var detta påbörjan att fasa ut funktionärsutrymmet Blå Dörren, som nu ska endast tillhöra styrelsemedlemmar samt fiskeriintendenterna då akvariet fortfarande ska stå kvar.

Läs mer


TANDEM 2013

Du vill väl inte missa ett av studentlunds bästa event? Då bör du läsa denna informationen!

 

Tandem äger rum 10-11 maj i år! 

 

Information om E-sektionens tandemkö:

VAR? Fika fika (rummet bredvid LED-café)

NÄR? Fredagen den 12 april 19.00-03.00 (lv 2)

 

Frågor? Kontakta: entertainer@esek.lth.se


Studentkväll med Academic Work

Vill du veta mer om vad man kan göra efter examen? Och vad som händer efter studiernas slut?

Välkommen på ett kvällsevent där det är fokus på dina funderingar inför arbetslivet!

Eventet är för dig som går fjärde eller femte året på Elektro, Data eller InfoCom.

Tid: 10 April 17.30-20.00

Plats: Gasquesalen, Kårhuset

Anmälan sker på https://podio.com/webforms/3773730/290564

 

Läs mer


Vårterminsmöte

Härmed kallas alla E-sektionens medlemmar till Vårterminsmötet 2013.

 

Datum: Tisdagen den 23:e April

Tid: 17.15

Plats: E:B (med reservation för ändringar)


 

Under mötet kommer bland annat inkomna motioner att behandlas. Finns det något som du tycker borde ändras på E-sektionen? Skriv en motion och maila den till ordforande@esek.lth.se senast fredagen den 12:e April.

Även några funktionärsposter kommer väljas.


Handlingarna kommer att finnas på anslagstavlan utanför Edekvata senast den 17:e April & ska även finnas tillgängliga via PDF på E-sektionens

hemsida.

 

Sektionen bjuder på mat & alkoholfri dryck efter mötet!


Varmt välkomna!

Styrelsen 2013


Irländskt gille!

I morgon är det Fredag vilket betyder lunchöl 11.00-12.45 och som vanligt kommer vi ha toasts till försäljning!

På kvällen firar vi St: Paddy's Day med irländsk livemusik i form av bandet Lone Gone Leprechaun. Vi kommer även visa matchen mellan Sverige-Irland i diplomat för er som är sugna på en öl och en bra match!

På kvällen öppnar vi 19.00.

Ses där!


Nominera mera!

Då var det dax igen!

Nominera och/eller kandidera under Val (inloggning krävs) här på hemsidan för vårterminsval 2013.

- Teknikfokusansvarig

- Mojtis

- TLTH:s valnämnd

 

Sista nomineringsdag är 2013-04-09

Sista svarsdag är 2013-04-10


DÖMD-KÖ

E-sektionens dömdkö kommer att starta NUU!!!

F-sektionens kulturminister kommer att skriva upp er på kölistan i Hilbert Café, Mattehuset.

Skynda skynda dit, mina kära hestar


Viktig information

Till alla som har saker i Blå Dörren samt HK: Det kommer ske en rensning under påsklovet och vi i styrelsen rekommenderar att ni tar hem era privata saker innan den 22/3, alltså på fredag, annars finns det risk att era saker blir slängda.


Styrelsen önskar alla lycka till

Styrelsen 2013 önskar alla lycka till på tentorna som påbörjas nästa vecka och hoppas det går bra så alla kan ladda upp för en ny händelserik läsperiod!


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort