Nyheter

Tentaöl

Det är vecka 7 och jag hoppas alla är lika taggade som mig! Men för er som känner att ni behöver en paus i pluggandet, kom till Edekvata på fredag lunch och ta en god TentaÖl.

 

Öppet som vanligt mellan 11.00-12.45!

 

Ses där!


SHOTGILLE

På fredag håller KM låda som vanligt. Vi startar med lunchöl 11.00 där vi även kommer servera toasts, 2 för 10kr. 

På kvällen är det ShotGille som gäller 19.00. Vi kommer ha lite specialshots, så som MANAshots och ORUP!! Och ORUP är något ni inte vill missa 

Ses där!


Fullmäktige rapporterar - vad gör egentligen fullmäktige?

Årets fullmäktigeledamöter har tillsammans beslutat att vi ska skriva en kort sammanfattning av våra möten. Detta för att presentera för kårens medlemmar vad vi faktiskt gör. Efter varje möte kommer vi via sektionens nyhetsbrev skicka ut en kort text som tar upp några av besluten från det senaste mötet. 

Läs mer


Pluggkväll 26/2

På tisdagen den 26 februari så anordnas en pluggkväll av SRE. Den kommer hållas nere i Edekvata på kvällen och vi kommer erbjuda mat till den som anmält sig till ett pris på 20 kr. 

Länk till anmälan!


Lunchöl och Fiesta!

¡hola! I morgon är det fredag och vi står åter igen till förfogande med god lunchöl! Från och med i morgon kommer vi även sälja toast under lunchen.

På kvällen kör vi sen igång en Fiesta utan dess like. Istället för klägg blir det nachotallrik till försäljning! =)

 

Ses där! 


Lunchföredrag om ABBs traineeprogram

ABBs traineeprogram – en bättre värld börjar med dig

ABBs antagningsperiod för höstens traineeprogram närmar sig! Kom och lyssna på en trainee från ABB som berättar om traineeprogrammet utifrån sina egna erfarenheter. Få konkreta exempel på vad det finns för karriärmöjligheter inom ABB, vilka internationella utmaningar som erbjuds och på vilka sätt ABB satsar på sina medarbetare. ABB bjuder självklart på lunch.

- En bättre värld börjar med dig.

Läs mer


Lunchöl

Det är återigen fredag och källamästeriet är åter igen framme med lunchöl! 11.00 som vanligt! Och ikväll kan vi glädja eder alla med att det blir ett hejdundrandes after-skigille där vi kommer servera b.la. hot shots och varm o'boy!


Teknikfokus 2013

Snart är det dags för Teknikfokus 2013! 

Det är ett fullspäckat schema och redan på måndag nästa vecka drar det igång med olika aktiviteter.

Läs mer


Studiebesök Tetra Pak

Näringslivsgruppen tillsammans med E-phös 12 presenterar:

Studiebesök på Tetra Pak! Besöket kommer äga rum den 21/2 från 13.00 till 15.00. OBS!!! Tiden skall ändras, mer information kommer!

Begränsat antal platser, 20st.

Länk till anmälan: http://www.tlth.se/58-Kalender/show_calendar/522


Funktionär på kåren

Just nu rekryterar aktivitetsutskottet funktionärer. Har du ett projekt du vill genomföra eller bara en massa bra idéer på aktiviteter som du skulle vilja arrangera är det till oss du ska vända dig. Vi söker också folk för att arrangera pubar i Cornelis. Hör av dig till aktsam@tlth.se så berättar vi mer!

/Karin Dammer, Aktivitetssamordnare 2013


Dansa med Teknologkåren

Det finns fortfarande chans att anmäla sig till TLTH:s danskurser som kommer att hållas i Gasquesalen under våren. Läs mer om hur du anmäler dig på www.tlth.se/buggkurs samt www.tlth.se/foxtrot.

/Karin Dammer, Aktivitetssamordnare 2013


Corneliusbalen 2013

Den 19-21 april är det återigen dags för balhelg med självaste Corneliusbalen 2013 som höjdpunkt. 

Läs mer


Lunchöl och hawaii-gille!

Lunchöl i morgon och Gille på kvällen! Woop Woop! Så på med fulaste skjortan och palla er ner! Öppnar 11.00 på lunchen och ca 22.00 på kvällen. Glöm inte kårleg!


Medarbetare inom Kårhusservice sökes

Kårhusservice är en del av Teknologkåren och står för lokalbemanning under evenemang i Kårens lokaler. Som Kårhusservice är man Pedellens förlängda arm i Kårhuset med fokus på att vara kunderna behjälpliga samt att huset står kvar. Arbetet i Kårhusservice innebär ofta arbetspass under kvällar och nätter, främst på helger. Jobbet är roligt och vi är ett bra gäng med härliga människor.

Nu söker vi nya medarbetare som kan börja jobba från höstterminen 2013. Vi vill ha dig som vill ha ett roligt extraarbete för att dryga ut studiemedlet  och är beredd att arbeta ett par tillfällen per månad.

Läs mer


Vill du bli phadder och/eller uppdragsphös?

Det är dags att anmäla sitt intresse för att vara phadder och/eller uppdragsphös! Mer information finns på nollningshemsidan, www.e-nollning.nu, där även anmälan görs. Sista anmälningsdag är söndagen den 10 februari (kl. 23.59).


Hawaiisittning 8:e februari

Dra på dig den gräsliga hawaiiskjortan, fläta en kjol och kom till Edekvata den 8:e februari!

Sexmästeriet anordnar en hejdundrande sittning där den tropiska solen lyser och palmerna vajar i den värmande Stilla Havsvinden! Så ta en paus från den gråa vardagen och bege dig till varmare breddgrader!

Läs mer


Lunchöl!

Hoppsan hejsan! Snart är det fredag och det är då åter igen dags för lunchöl! Vi har öppet mellan 11.00-12.40 i Edekvata.

Ses då! =)


Etikpub - tema Övervakning

Kl. 17:00 torsdagen den 7/2 i Cornelis

Lunds Sustainable Engineers Etikpub är en mötesplats för de teknologer som är intresserade av den större bilden. Hur påverkar tekniken samhället och individerna som bygger upp det? Var tar ingenjörens, arkitektens och forskarens ansvar slut och vem tar över?

Läs mer


Funktionär på Teknikfokus

Är du intresserad av att träffa företag, få in foten på ett sommarjobb eller få en fet tackfest? Eller kanske alla tre?

Vi söker nu funktionärer som vill jobba på Teknikfokus, E- och D-sektionens arbetsmarknadsdag, den 20 Februari. Anmälan är nu öppen och man kan läsa mer om funktionärsposterna samt anmälan på www.teknikfokus.se/students.

Sista Anmälningsdatum är 5 Februari!


Var med och planera TRE - vårens hetaste föreläsningsserie!

The Reflecting Engineer vill engagera fler studenter till det enastående projekt som kommer att ske i vår. Spännande föreläsningar, diskussioner och möten med syfte att få varje ingenjörsstudent att tänka efter lite extra!

Läs mer


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort