Nyheter

Valmöte

Var med och välja nästa års funktionärer! Det går även att kandidera på mötet!

Var? E:B!
När? 23 nov kl 17! 


ÖLRESAinfo

Alla som ska med på ÖLRESA imorgon! Följande gäller:
Vi samlas halv 10 vid E-husets foaje där vi tillsammans med F-sek förfestar och köper in drickat till resan. Öl/cider kommer att säljas på FÖRFESTEN för 200 kr/flaket eller 10 kr/ölen.

KL. 10.30 prick prick kommer bussen att gå från KÅRHUSET. Så om ni inte är med på förfesten så se till att vara där lite innan!!!!

Vi kommer att stanna på donken på vägen till Köge så vi får i oss lite käk innan. Vi räknar med att vara tillbaka senast kl 17.

I övrigt så är jag otroligt taggad och hoppas ni är likaså!:D

Dresscode: FE!

/entertainer

ETF terminsmöte

Även denna hösttermin är det terminsmöte där det ska göras så spännande saker som att välja nya funktionärer och beslutas i viktiga frågor.

Motioner ska vara styrelsen tillhanda ett tag innan mötet (i år den 13/11 kl 24.40).
Kandidatur till poster sker på mötet, kan du inte närvara så meddela styrelsen i förväg.

Skriv nu upp tisdagen den 22e november kl 18.00 på nya ETF.


Kinaskype-gille!

JAA GILLE!!

Helt enkelt ett gille med dom som pluggar kinainriktning och är i kina just nu! Via Skype! på Teven! I Edekvata! Tokbra! Vid kl 2 på eftermiddagen här e det 9 på kvällen hos dom, dvs när vi stänger vid 2 på natten är det 9 på morgonen hos dom. På fredag kör vi!

Mer info på uppsatta affischer :)


Motionera mera!

Ta tillfället i akt och påverka E-sektionens framtid! Skriv en motion tills på fredag så kommer den tas upp av styrelsemötet. En motion kan handla om att lägga till en post i reglementet, anta någon form av policy eller bara att man vill omvandla Hotell Diplomat till ett bollhav! Skicka era motioner till kontaktor@esek.lth.se


Valmöte!

Sen i måndags är valet öppet här på hemsidan. Se nu till att nominera dig själv och alla du känner! Mer information hittar du på väggarna i Edekvata och om du frågar äldre funktionärer!

Nominera mera!


Köp biljett till sångarstriden!

Missa inte LTH's största sektionssammandrabbning, Sångarstriden, där varje individs applåder bokstavligen räknas. Evenemanget går av stapeln Torsdagen den 3:e november och biljetterna säljs just på Kår-expen! Orkar du inte ta dig från din sektions mörka salar säljs biljetter under veckan även av din sektions Stridsrop (Sångarstridsförmän)!


ET-förslasque

Självklart kommer Edekvata vara öppet med billig öl, mat och sprit innan kåren öppnar på lördag! Grunda för en E-pisk kväll och finslipa dansmoves:en innan det är dags att glida runt på gasque-salsgolvet.

Vi öppnar kl 18 för den törstige teknologen

Riktiga ko-färsburgare utlovas!!

Kolla den sjyssta bilden jag lagt upp här under!!!


ET-slasque

På lördag den 22/10 kör vi ET-slasque i gasquesalen på kårhuset, kom dit i din ouverall och dansa bort all din ångest! Nu är tentorna över och vi har party natten lång!


Kareokepub med Weko!

Är du ledsen att du inte fick stå på scenen å sjunga på gasquen?

Kom då på kareokepub på lördag 1 okt! Det utlovas som vanligt sjysst öl och mat samt hundraprocentigt supermys med allas matmongofavoriter WEKO (dom turkosa).

Självklart är det i Edekvata klockan 18


ARKAD 2011

ARKAD 2011, Teknologkårens arbetsmarknadsdagar 9-10 november 

KONTAKTSAMTAL

Söker du exjobb, trainee-tjänst, sommarjobb, anställning, praktikplats?

Ta chansen att sök kontaktsamtal under ARKAD 2011!

Kontaktsamtal är en personlig intervju där du i en lugn och personlig miljö får möjligheten att diskutera din framtid med företagsrepresentanter.

I år har vi hela 35 företag på plats! T.ex. Epsilon, HMS Industrial Networks AB, E.on, Haldex/BorgWarner AB och Siemens.


VÄRDREKRYTERING

Är du intresserad av att engagera dig i ARKAD och få chans till nya kontakter både inom LTH och ute i näringslivet?

 

ARKAD söker nu värdar till årets mässa.

Värdposterna är många och spännande och där finns något för alla. Exempelvis lunchvärd, eventvärd och företagsvärd. Läs mer om alla värdposter på hemsidan.


ANMÄLAN

Information om anmälan till kontaktsamtal respektive värdansökan hittar ni på: www.ARKAD2011.se

Ansökan för kontaktsamtalen samt värdansökan stänger den 7 oktober.


Jesperspexet

Jesperspexet presenterar Jubileumsspexet Einstein

Albert Einstein jobbar på patentverket i Schweiz, ett jobb som knappast stimulerar geniknölen. Att dessutom ha sin exhustru som chef gör inte livet lättare för den hårfagre Einstein.
På patentverket ses både den ena och den andre karaktären, från den strålande Marie Curie till den kattfrälste Schrödinger. Och Bohr, dansken. Vidare i handlingen befinner vi oss på Berlins universitet där Albert numera kan presentera sig som ”Professor Einstein”, vilket givetvis är häftigt. Men hur ska det gå för vår käre Albert i Berlin? Nazismen ligger i sin vagga, Sigmund Freud misstänker att du är kär i din mamma och vad är det egentligen Bohr försöker säga?

Läs mer


Nollning

För er som är nollor rekommenderar vi Nollehemsidan!


Nolla?

För den som letar efter nollehemsidan rekommenderar vi nollehemsidan: http://e-nollning.nu/


Juligille

Som sig bör hålls det även i år ett Jul(i)gille. Jul(i)gillet är en gemytlig tillställning, mycket lik Julgillet, men ändå inte.

 Anmälan sker till:

Faster.agnes@esek.lth.se

anmälan är bindande.

Läs mer


Trulsstöten

Hej hallå,

Den femtionde våravslutningen på Lunds Tekniska Högskola är i antågande, alt. passerad. Den återföljs traditionsenligt av den femtionde trulsstöten ( förvirrande nog bär den namnet fyrtiotre, men det finns en bra anledning jag lovar), som infaller 8/7-10/7, och markerar det definitiva slutet på läsåret.

Trulsstöten som varar mellan tvenne soluppgångar, är en bussutflykt under vilken ett fyrtiotal teknologer samt en och annan lärare eller professor beser och upplever den bildsköna och skånska naturen. Man studerar även en del historiskt intressanta platser. Naturupplevelserna kryddas med bad och lekar av olika slag.

I år kommer vi att göra fantastiska äventyr, besöka platser där de döda vandrar, leta efter ungdomens källa, bestiga berg, kasta småsten i sjöar, kasta kyrkor i sjöar, lära dig flyga precis på ett sådant sätt som en tegelsten inte gör(knepet är att missa marken), skriva sånger och så vidare. Bring a flag and we shall conquer the world!

Man kan få åka med för ynka 800 kronor och då utlovas en upplevelse utöver det vanliga (tex så klår vi tandem med häst och cykellängder), allting är inkluderat i priset i form av resa, inträden, nöjen, mat, dryck och väldigt mycket mer.

Mer information finns knappt på nätet.
Förutom via Ansiktsbok.

Anmälan görs via detta formulär.


ET-grilla 4/6

Eftersom det ska vara så fruktansvärt bra väder ute kommer vi istället för ET-slasque ha ET-grilla ihop med data ute på innergården.

Vi kommer att sälja typ sjyssta grillspett med typ potatissallad mm, men vill du ha med eget går det såklart utmärkt, annmäl annars ditt köpintresse till krogare@esek.lth.se eller sexmastare@esek.lth.se eller på listan i edekvata när den kommer upp, så vi vet ungefär hur mycket vi ska köpa!

Ta med egen dricka!!

Vi ses den 4e juni!


UTEDISCHO 2011

JOBBA EN STUND PÅ UTEDISCHOT = LEGENDARISK TACKFEST!!

Läs mer


SOMMAR

Ut i värmen!

BTW. Grattis till LU racing 4 som blev trea i USA!

http://www.nyteknik.se/nyheter/fordon_motor/bilar/article3171620.ece


Et-slasque

Lördagen den 7 maj är det ET-slasque i Edekvata. Kom och drick öl, skaka rumpa och fira att nästa tentaperiod bara är två veckor bort!

Vi öppnar 18.00 som vanligt för er som är allergiska mot fysikare och fetsm, och kör hårt tills vi stänger.

Vill du jobba på slasquen eller kanske onsdag läsvecka 6?? Hör av dig till krögaren snarast!


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort