Nyheter

Mackbaren

Mackbaren är åter ÖPPEN!

Läs mer


Ny restaurang mitt på LTH!

Måndagen den 17 januari öppnar den nya restaurangen i Kårhuset, Moroten & piskan. Vi serverar frukost, lunch och fika, och har öppet mellan 8 och 17. 

Boka också in fredagen den 21 januari, 16-20. Då blir det invigning av Moroten & Piskan, och alla är välkomna! Vi bjuder på mat med mycket kärlek och ljuva toner från Langhorns.

För mer information, se http://morotenopiskan.se/


Medalj för tjänstgöring inom sektionen under 2010

Alla ni som var funktionärer inom sektionen under år 2010 har möjlighet att under skiphtet förvärva en medalj till en kostnad av 20 SEK för ert väl utförda arbete. Om ni så önskar måste ni senast den 12 januari meddela sigillbevararen om detta för att han ska ha möjlighet att beställa in medaljerna i tid, skriv ert namn och vilken post ni har innehaft under 2010 och skicka det till 2011 års sigillbevarare, Per Johnsson


Röksittning!

Nu har glöden slocknat och röken skingrats. Edekvata är tillbaka, hetare  än någonsin! Ta chansen och invig det nya läsåret med en röksittning följt av ett hett eftersläpp!

Läs mer


Skiphte

Blev du vald till funktionär till nästa år? Ska du gå av från din post? Tänk på att redan nu lägga in 29 januari i schemat, för då är det funktionärsskiphte på E-sektionen!

Läs mer


Extra sektionsmöte

Eftersom det är så kul att hålla sektionsmöte så håller vi ett extra i läsvecka 1 nästa termin! Var där och rösta på din favoritförvaltningschef! Alla E:are har rösträtt!

Läs mer


JULGILLE!!!One11

För den som missat detta så är det det årliga julgillet nu på lördag! Denna helt underbara händelse utspelar sig i år i Cornelis och kostar 250kr (150kr för funktionärer). Missa inte detta fantastiska julbord!

Biljetter säljs lunchtid i E-husets foajé.

 

Läs mer


Brand i Edekvata

Osannolikt men sant, ljus-enheten som satt precis ovanför branden överlevde, se här för bevis!


HT-mötet

Efter 3 timmar var årets Höstterminsmöte avklarat! De stora besluten som togs var bland annat att ge 2009 års E-sektionister ansvarsfrihet, spika nästa års budget, med mera. Lite mindre finansiella men dock betydelsefulla beslut var att funkiskaffe numera ska drickas ur flergångsmugg och att posten Håkan numera heter Jocke.

Läs mer


Brand i Edekvata

Edekvata har brunnit och är numera rökskadat. Sanering pågår och vi hoppas snart kunna öppna igen. Sålänge bjuder vi på underhållning.


Fixa sommarjobb på ARKAD

Tetra Pak håller intervjuer till 5 sommarjobbstjänster till sin förpackningsmaterialproduktion sommaren 2011. Du har ett stort intresse för teknik, maskiner och produktion samt gärna någon tidigare erfarenhet av praktiskt arbete. Vi ser gärna att du är inne på ditt 1:a eller 2:a utbildningsår. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Läs mer


Val!

Nu har nomineringen börjat för E-sektionens val! Nominera dig själv och alla du känner på hemsidan!


Att nätverka

– hur kan du själv se till att skapa kontakter som gagnar dig!
Var? Mattehuset
När? Kl 12 fredagen den 5 november (lunchmacka och dryck serveras)
Hur? Du anmäler dig på listorna utanför edekvata senast onsdagen den 3 november
Varmt välkomna önskar E-sektionen och Nova 100!

Läs mer


Billig kurslitteratur

E-sektionens kursguide är nu uppdaterad med ytterliggare en bokaffär. Logga in på esek.lth.se och hitta var du köper den billigaste kurslitteraturen för just din kurs.


Vill du bygga en robot?

Är du en av oss som inte riktigt fick nog av robotbygge under nollningen? ETF håller nu på att dra ihop ett eller flera lag att ställa upp i robot-SM med och det finns chans för dig att vara med. Vi kommer samarbeta med Svep Design Center som kommer bistå med tips, råd och stöd, så du behöver inte ha så mycket förkunskaper. Låter det intressant så dra iväg ett mail till ohlssonemil@gmail.com.

Läs mer


Fildela inte på LTH

Meddelande från LDC:

   Idag har vi börjat att blockera datorer som har aktiva fildelningsklienter körande
   när de kopplar upp sig mot universitetets trådlösa nät.

Läs mer


Studentkväll hos Axis

Även i år bjuder Axis in till en studentkväll med mingel, rundvandring, mat och givetvis öl. Kvällen äger rum den 28e oktober.

Anmälan sker på listan i Edekvata innan den 22e oktober, det är begränsat antal platser och främst avsett för de som läser fjärde och femte året.


Pluggkväll

Nu på onsdag är det pluggkväll, där vi SRE fixar enklare mat och kaffe så koncentrationen för plugg är på topp.

Anmälningslista finns utanför edekvata.

Pluggkvällen börjar kl 17.

 

Läs mer


Kandidera till fullmäktige!

Årets fullmäktigeval kommer att hållas 8-21 november, men redan nu är det dags att kandidera om du är intresserad av att sitta i fullmäktige nästa år. Kandideringen kommer att vara öppen 20 september - 10 oktober. 

Läs mer


Sångarstriden

Biljetterna börjar säljas den 4 oktober i sektionslokalerna, på Teknologkårens expedition, Studentinfo på AF samt på www.tlth.se/sangarstriden.

Biljettsläpp: 4 oktober, kl. 12.00
Tid: 4 november, kl. 18.30
Pris: 120 kr
Plats: AF-borgen

Kom och heja fram din sektion till seger!

Läs mer


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort