Nyheter

SpurtEn och Gille!

Gille i Edekvata den 19 februari!

Sportsittning i Edekvata den 12 februari!

Välkomna!

Läs mer


Jesperspexet

I år bjuder spexföreningen Jesperspexet på en aldrig tidigare uppsatt föreställning, Anne Bonny, med urpremiär den 12:e februari.Uppsättningen handlar om den kvinnliga piraten Anne Bonny, som försöker slå sig fram i en mansdominerad värld och den sjuder av sång, humor och dramatik.

Läs mer


LTH 50årsjubileum

Inbjudan till alla anställda och studenter vid LTH. Var med och tävla och vinn 15.000 kronor! Skapa en Jubileumslogotype till LTHs 50-årsjubileum 2011.

Läs mer


Glöggille

Njut av årets näst största höjdpunkt, nämligen GLÖGG! Kvällen till ära har Elektros största glöggfanatiker bestämt sig för att laga mat. Det kommer bjudas på GLÖGGMARINERAT kött med klyftpotatis, missa inte chansen att smaka på detta!

Karnevalen

Det är karneval till våren! Karnevalen är en enda enorm fest som hålls 21-23 maj! Eftersom den återkommer vart fjärde år gäller det att vara med när man får möjligheten!

Nästa möte hålls i Edekvata kl 17 på Onsdag (2 dec)!

Läs mer


Teknologkårens nyårsbal 2009

Saknar du ljus i höstmörkret? Längtar du efter jullovets ledighet? Det börjar bli dags att planera sitt nyårsfirande och Teknologkåren vill fira in 2010 med just dig!

Läs mer


Val på kåren

Nu är fullmäktigevalet i full gång och dra ditt strå till stacken och rösta! Vårat kära överphös, Emil Ohlsson kandiderar.

Läs mer


Valmöte!

Det börjar även dra ihop sig till valmöte, vill du behålla din post? eller kanske ta en annan?  eller du kanske vet någon som passar bra på en annan post? Mötet är torsdagen den 19e november. Om du inte hinner kandidera kan du alltid motkandidera!


Ingenjörer i jobb

Under arkad finns även möjlighet att ta en fika och lyssna på vad man kan jobba med som ingenjör.

Läs mer


Lunchföredrag

Under arkad finns det möjlighet att äta gratis lunch samtidigt som man får lyssna på intressanta föredrag.

Läs mer


Sångarstriden

E-sektionen vann året sångarstrid! Ett stort tack till alla som var med och kämpade.

Vi vill tacka de andra sektionerna som med bra framträdande gav en mycket trevlig kväll.


Stöd din sektion på Sångarstriden

Nu på torsdag kväll kl 18-22.30 är det äntligen dags för Sångarstrid. Elektro ska delta, och våra tappra deltagare behöver stöd från just dig! För 100 kr får du uppleva en fet fyra-timmarsshow. Kom dit, det blir skitkul!

Läs mer


HT-möte

Höstterminsmötet äger i år rum den 9:e November kl 17.15 i E:C. Motionsstoppet är satt till söndagen den 1:e November. Kom och gör din röst hörd!


Fotoarkiv

Har du bilder som skulle passa i E-sektionens fotoarkiv? Lägg upp dem nu och låt fler få ta del av dem! Har du inte hittat fotoarkivet? Logga in på vår hemsida, vi har bilder från de senare 12 åren! Kontakta InfU för mer information!


Sångarstriden - MÖTEN

Nu på onsdag samt torsdag kl 17 ÄR DET MÖTE! Vi snackar denna veckan, alltså veckan som är nu och ingen annan. Veckan före tentorna med andra ord.

Kom dit, det är viktigt viktigt viktigt.

 

Läs mer


E-sejdel!

Vill du ha en egen E-sejdel stående i baren i Edekvata? För 200 kr kan du få din alldeles egna sejdel med krusidull-E och namn!

Maila en beställning till shop@esek.lth.se, när din sejdel är graverad och klar så går du till första bästa gille och betalar på plats där.


Gille/PreParty!

PreParty in Edekvata! The Bar is open from 19:00! The beer is cold, and the "Klägg" are very tasty! Come and PreParty with all the other students!

Läs mer


Funktionärsval för TLTH 2010

Dags att nominera/kandidera för poster på kåren 2010! För mer information om posterna och för nominering, gå in på www.tlth.se/valberedning. Nominera någon du tycker skulle göra ett bra jobb eller varför inte kandidera själv till något du brinner för.

Läs mer


Fixarhelg

Husutskottet (HUT) anordnar fixhelg den 10-11 oktober på Kårhuset. Under en fixhelg repareras både stort och smått i Kårhuset. Det är även där som alla roliga saker blir till. Trevligt folk, god mat och dryck är ett självklart inslag i en fixhelg. Vi börjar på lördag morgon med traditionell HUT-frukost och sen kör vi igång.

Läs mer


Föredrag med Axisgrundare

Tisdagen den 29e ordnar FENA en talarkväll med Martin Gren, grundare till Axis. Kvällen börjar klockan 18.00 i Cornelis, Kårhuset, efteråt bjuds det på mat och mingel. Tag chansen och kolla ifall starta eget är något för dig.

Läs mer


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort