Nyheter

Sök SI-ledare

Vill du göra ditt program en tjänst och få ledarskapserfarenhet? Bli SI-ledare!
Gör din ansökan här: https://goo.gl/fXd1X5 senast den 10/4.


Läs mer på 
 http://www.student.lth.se/stod-i-studierna/studiegrupper-si/siledare-ansokan/ eller kontakta Ida Åström, projektadministratör:ida.astrom@kansli.lth.se


Intresseanmälan för inköp av hoodies

Äntligen har det blivit dags att göra en ny beställning av sektionens underbara hoodtröjor! Precis som förra året kommer det bli en svart hoodtröja med luva och zip med sektionsloggan på ryggen och namntryck där fram för cirka 300 kr. Anmäl ditt intresse på länken nedan, där finns också mer info!

http://j.mp/esekhoodie


Propositionshäng

Vill du vara med och påverka styrelsens propositioner, hjälp att skriva din egen motion eller bara prata lite med styrelsen så har du chansen redan imorgon (onsdag 30/3) mellan 12 & 15. Kom till Diplomat så snackar vi över en kopp kaffe och någon liten kaka!

Välkomna!


Sök pluggphadder!

Brinner du för att lära ut? Vill du få träffa nästa års nyantagna studenter och samtidigt få spela en viktig roll i hur bra deras mottagande blir? Sök då till pluggphadder!

I år kommer SRE och NollU jobba tillsammans för att ta fram ett nytt koncept för pluggkvällar där de som kommer får gå och sätta sig i olika 33-salar där det kommer finnas pluggphaddrar (likt övningsledare) som hjälper till! Tanken är att detta ska göra det lättare att få lättare att ligga i fas under nollningen. Men till detta behöver vi taggade människor som gör detta möjligt! Fyll i uppgifterna nedan senast den 8e april 23:59 och motivera varför just du skulle passa för detta!

 

http://goo.gl/forms/UuhijgZkYl

 

 


Dags för Vårterminsmöte

Nu har nomineringen för valet på vårterminsmötet öppnat! De poster som ska väljas är teknikfokusansvarig samt poster i studierådet, så in och nominera för fulla muggar på esek.se/val

Läs mer


Instagram

Nu har Sektionen en alldeles egen Instagram, följ oss på @esektionenlth!


Tetra Pak söker nyexad mjukvaruingenjör

Just nu letar Tetra Pak efter en nyexad, motiverad och talangfull ingenjör inom system och mjukvara till deras traineeprogram! Kanske är det just DIG de söker?

Ansök senast 6 mars på www.tetrapak.com/career 

 

//ENU 2016 

Läs mer


Pluggkväll 1/3

Hej alla! Tisdagen den 1/3 håller SRE i läsperiodens andra pluggkväll, kom och plugga samt få en bit mat. Anmälan på länken nedan:

Anmälan!


CV-granskning med Academic Work

Boka upp personlig tid för granskning av ditt CV!

Anmälan:
http://doodle.com/poll/4nvqgaqdzpmnwhrf

Datum: måndagen den 29 februari
Tid: 10.00 – 15.00 
Plats: E-husets foajé

Varmt välkommen!

Läs mer


På torsdag öppnar LED-café vid 10

Med anledning av Teknikfokus öppnar LED-café för allmänheten klockan 10 på torsdag.


Lunchföreläsning Tetra Pak

Näringslivsutskotten på D- och E-sektionen presenterar stolt lunchföreläsning med Tetra Pak! De 100 första som anmäler sig på länken nedan får mat och dricka. 

https://docs.google.com/forms/d/1C3NrACPHMmb-ztsdLU80Tx2q6a5Q2O88sJd83W2pJXw/viewform?usp=send_form

Läs mer


CV-fotografering

Saknar du en bild som är lika smickrande som ditt CV? Eller behöver kanske din gamla bild uppdateras? 

Kom och hälsa på ENU på tisdag 16/2 11:00-13:00 i E-husets foajé och ta en proffsig CV-bild att lägga till i din portfölj. Självklart kostar det ingenting för E-sektionen medlemmar!

Vi ses där!
ENU 2016


Musikgille

Välkomna till årets första gille fredagen den 19/2! Portarna in till edekvata öppnas klockan 19.00! NöjU kommer bjuda på extra underhåll i form av aktiviteter som guitar hero, pingis och biljard. Ta med dina polare, drick en öl, drink eller annat törstsläckande och ät världens godaste klägg så garanterar vi att du kommer du ha en kanonkväll! Vi ses där! Hälsningar källarmästeriet!


Årets första pluggkväll!

SRE välkomnar alla E-sektionens studenter till årets första pluggkväll. Kom och plugga, få en bit mat och kom i fas.

Anmälan görs på länkan nedan: 

KLICKA HÄR


Sök phadder!

Som phadder på E-sektionen får du en chans att träffa och välkomna nya studenter, vara sektionens ansikte utåt och ha fem fantastiskt roliga veckor!

Man kan antingen söka till grupphadder (däribland även internationell phadder och phusknolla), uppdragsphadder eller bade grupp- och uppdragsphadder! Fyll i formulären nedan så kontaktar phøset er för en intervjutid!

Grupphadder: http://goo.gl/forms/1y3ZmFFtGc

Uppdragsphadder: http://goo.gl/forms/ET5ojxPr7a

OBS! Ansökan stänger den 14/02


Extra sektionsmöte

Snart är det dags för extra sektionsmöte med anledning av val av revisor. Handlingarna till mötet finns på hemsidan och på anslagstavlan i Edekvata. Valberedningens förslag finns också på tavlan och i handlingarna.


Mötet är vid lunchtid nästa tisdag (2016-02-09 12:10) i E:B. Vi ses där!


Phadderinfo den 2/2

Vill du engagera dig i E-nollning 2016? Kom på infomöte tisdagen den 2:a februari där vi berättar allt du behöver veta för att söka Uppdragsphadder, Phadder, Internationell Phadder eller Phusknolla. 

Tid: 12.10
Plats: E:B i E-huset


Kvarglömt från Blå Dörren

Har du sett att det ovanligt lite saker i Blå Dörren men att Diplomat istället är helt belamrat? Detta är ingen tillfällighet utan en rensning har skett i Blå Dörren och sakerna som städades ut är just nu i Diplomat. Saknar du en tröja, jacka, väska eller paraply? Ta en titt i diplomat innan sakerna försvinner i slutet av nästa vecka!


Sök posten som revisor

Sektionen står i nuläget med endast en vald revisor och vi behöver två. Därför kommer ett extra sektionsmöte att hållas för att välja im ytterligare en person som revisor. Just nu är nomineringen för valet öppen så är du intresserad av posten eller känner någon som är det, se till att nominera personen i fråga på eee.esek.se/val senast onsdag den 27/1. 


Inför julgillet

En sista uppdatering inför ikväll kommer här: - Julgillet startar 19.00 i edekvata - Julig klädsel uppskattas - Nummer för i vilken tur ni tar mat fås i dörren när ni kommer, det är samms ordning som ni anmält er till eventet i. - ta med er leg och kårleg!! Ses om några timmar


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort