Nyheter

Ladda inför lucia och julgillet

Kom och ladda in för lucia och julgillet i helgen under fredagen i LED, vi kommer sälja glögg & lussekatter. Alla som handlar bjuder vi på pepparkakor och godis.

Läs mer


Pepparkakshus-tävling!

Spana in tävlingen! Ni bakar alltså ett bidrag och tar med till julgillet, fint pris utlovas.


Årets SISTA pluggkväll!!

Nu på tisdag håller Studierådet på E-sektionen årets allra sista pluggkväll. Alla på E-sektionen är välkomna! Passa på att sitta kvar i skolan och plugga och häng med oss i SRE i Edekvata från kl 17. Vi bjuder på mat, kaffe, te och kakor som vanligt till de som anmäler sig på länken nedan! Vi kommer även denna gång att lotta ut några exemplar av en nyttig bok i Studieteknik bland de som anmäler sitt intresse för denna utlottning i anmälningsblanketten.

Vi ses där!

Anmälan till studiekväll!


Glögg-gille 4/12

Nu på fredag 4/12 är det dags för årets glögg-gille! Det kommer bjudas på julstämning i alla dess former med glögg, pynt o julmusik så rota fram era stickade jultröjor och blinkande slipsar så ses vi i edekvata kl 19.00 :)

Sök till ENU, InfU, KM & E6

Nu finns det poster att söka i ENU, InfU, KM och E6! Länkar för ansökan finns nedan och ansökningarna stänger på fredag 4/12 klockan 23.59. Posterna det gäller är näringslivskontakt, kodhackare, källarmästare och sexig. Glöm inte att du måste ansöka även om du tidigare har blivit nominerad!

Ansökan näringslivskontakt
Ansökan kodhackare
Ansökan källarmästare
Ansökan sexig

 


Sök övergudsphadder

Tyckte du att nollningen i år var lika fantastisk som vi tyckte? Är du taggad på att engagera dig i nollningen hösten 2016? Om du känner att nollning är ditt kall och vill ta på dig mer ansvar samt vara länken mellan phøset och alla phaddrar så är Øvergudsphadder det perfekta posten för dig. Fyll i enkäten nedan för att ansöka så kontaktar phøset 16 dig för en intervjutid!

http://goo.gl/forms/gHdEoTDl2W


Sök källarmästare 2016!

Hej! sugen på att söka källarmästare?? Alla är välkomna att söka!

 

Gå in på den här länken 

och svara på några snabba frågor. Den hålls öppen i en vecka alltså tills fredagen den 4/12.

Var med och förgyll gillena även nästa år, Vi lovar att ni kommer älska det!

/ Malin, Amanda och Ester - Krögartrio 2016


Inspirationsföreläsning med Viktor Öwall

SRE bjuder härmed till inspirationsföreläsning och frågestund med LTHs rektor Viktor Öwall den 14 december kl 12.00-13.00 i E:A. Lyssna på Viktor Öwall prata om sin forskning, tid på LTH och E-sektionen. Ta även chansen att ställa frågor till rektorn!

Anmäler du dig senast måndag den 7 december får du chansen att välja att köpa en sallad plus dryck från LED för endast 20 kr! 

Anmälan till inspirationsföreläsning!


Mer info om julgillet

Hej, nu är försäljningen i full gång, som sagt säljer vi även på gillet ikväll och måndag lunch, om man inte hämtat ut efter det så släpps biljetterna till reserver. Vill ni vara med på reservlistan så skicka ett mail till krögare@esek.se


Köp av julgille-biljetter

Hej,

detta är ett meddelande riktat till er som anmält er till julgillet. Det är köp av biljetterna på lunchen idag (fredag den 27/11) samt på måndag den 30/11 (kostar 150kr). Det går även bra att köpa sina biljetter ikväll på det Amerikanska gillet där vi för övrigt hoppas se er alla. Vi satsar på att servera Tripple Cheese and Bacon klägg. 

Om ni har några frågor eller kommentarer maila krogare@esek.se så lovar jag ett snabbt svar!

 


Amerikanskt gille

Hej! På fredag blir det amerikanskt gille. Allt är lite större lite bättre och lite mer ost och bacon. Sista riktiga temagillet och vi kör all in, hoppas vi ses där klockan 19.00!


Anmälan till julgille

Hej

På onsdag den 25/11 klockan 19.00 kommer en länk att läggas upp på e-sek events för anmälan till julgillet. Det är begränsat antal så först till kvarn gäller :)

Missa inte årets bästa julbord!

/många hälsningar från Emma, Elin och Sanna 


Studiekväll onsdag 25/11 kl 17

Nu på onsdag håller Studierådet på E-sektionen i denna läsperiods första pluggkväll. Alla på E-sektionen är välkomna! Passa på att sitta kvar i skolan och plugga och häng med oss i SRE i Edekvata från kl 17. Vi bjuder på mat, kaffe, te och kakor som vanligt till de som anmäler sig på länken nedan! Vi kommer även denna gång att lotta ut några exemplar av en nyttig bok i Studieteknik bland de som anmäler sitt intresse för denna utlottning i anmälningsblanketten (inte bara ettor).

Vi ses där!

Anmälan till Studiekvällen

 


Ändringar inför valmötet

På dagens höstterminsmöte röstades två propositioner igenom med följd att några poster ej kommer väljas på valmötet den 24 november.

Posterna Jocke och Mojtis togs helt bort från sektionen.

Poster med erforderligt antal (källarmästare, sexig, kodhackare och näringslivskontakt) kommer inte att väljas på valmötet. Dessa poster kommer istället väljas av den sittande styrelsen i samråd med de utskottsordförande som väljs för 2016.

Detta innebär för dig som är nominerade till någon av de berörda posterna och som tackat ja att du kommer bli kontaktad vid ett senare tillfälle för en urvalsprocess. Önskar du söka en post med (e.a) och inte är nominerad, ber vi dig kontakta nuvarande utskottsordförande för respektive utskott.

Eventuella frågor kan riktas till talman@esek.se eller styrelsen@esek.se


Gille 20/11

Denna veckas gille genomförs tillsammans med NöjU! Det kommer finnas en hel del roliga saker att göra under kvällen! Samtidigt serveras allt du kan önska dig i mat- och dryckes-väg :) Som vanligt öppnas dörrarna klockan 19.00 Ses där och då :)


Handlingar höstterminsmötet

Nu har handlingarna för höstterminsmötet kommit ut. Ett exemplar hänger på anslagstavlan nere i Edekvata och du kan även hitta det under Medlem->Möteshandlingar här på hemsidan.

Vi ses där!


Lyckogille 13/11

Hallå sektionen!

Fredag den 13e närmar sig men oroa er inte, km bjuder nämligen in till lyckogille! Så kom med glatt humör och undvik svarta katter och att gå under några stegar på väg till edekvata så får vi en lyckad kväll tillsammans :) Ses där!


Branchkväll med SVEP 18/11

Kommer du ihåg när du byggde robotar under din första nollningsvecka? Klart du gör! Men vet du egentligen vad företaget som höll i eventet sysslar med? SVEP bjuder nu in sektionen till en branchkväll onsdagen den 18/11. Klockan 17:15 startar vi med en miniföreläsning om vad företaget gör och sedan beger vi oss mot Edekvata där det finns mat(anmälan nedan) och företagsrepresentanter att prata med. SVEP har också lovat att ta med lite projekt som vi kan få titta närmare på. 

Har du tankar på projekt, exjobb, jobb eller andra idéer är detta en perfekt chans att knyta kontakter!

Anmälan till kvällen finns här!

Ses där!


Julgille 2015

Hej sektionen! Snart är det jul igen:


Källarmästeriet 15/16 vill härmed välkomna dig på Julgillet. 
När: 12 december
Tid: 19.00

Det kommer serveras ett utsökt julbord med alla tänkbara komponenter samt mycket god dryck.

Anmälan kommer ske via länk som kommer upp senare. Men, se till att redan nu boka upp den 12 december.

Mer information om bland annat klädsel och kostnad kommer också senare .
HoHo

 


Alumnipub

Hej!

Fredagen den 6/11 är det dags för årets Alumnipub. Kom och umgås med folk som klarat alla kurser vi läser. Det kommer erbjudas ett utökat sortiment av dryck samt väldigt goda klägg. Fira att det är fredag med KM. Vi öppnar som vanligt klockan 19.00.


Följ oss

  
   

Kontakta likabehandlingsombud

Se ävenBli medlem i kåren

Medlemmar i E-sektionen har 30% rabatt på Buttericks i Lund vid uppvisning av studentkort