Nöjesutskottet - NöjU


Nöjesutskottet är det roligaste utskottet inom E-sektionen. Det är vi som anordnar alla roliga aktiviteter och nöjen kring studierna här på E-sektionen.

  • Varje vecka anordnas Sporta med E av utskottets idrottsförmän (Mattias Lundström och Amanda Zarkout). Det innebär att de som vill samlas och sportar tillsammans med varierande aktiviteter. Denna termin är vi på Victoriastadion 15-16 på söndagarna tillsammans med F-sektionen. Det viktigaste är inte att vinna, utan att ha roligt.


  • Varje år arrangeras Sångarstriden, förkortas SåS, en tävling i sång och musik mellan LTHs sektioner. Sångarstriden är en lång tradition på LTH och det ligger mycket prestige i att vinna tävlingen. Ansvarig för sångarstriden är stridsropet, (Tove Börjeson)

  • Vart fjärde år arrangeras Lundakarnevalen i Lund. Ansvarig för E-sektionens bidrag till karnevalen 2018 är Karnevalsmalajen ( Filip Larsson)

  • Fritidsledare är dem på sektionen som driver och engagerar sig i evenemang. De ser till att mindre evenemang som spelkvällar, bastukvällar och dylikt blir av. Förutom mindre aktiviteter håller även Nöjesutskottet i lite större arrangemang som t.ex. E-sektionens deltagande i Tandem, ölresor, DÖMD, UtEDischot och andra aktiviteter tillsammans med andra sektioner. Detta hade inte varit möjligt utan våra eminenta fritidsledare (Mattias Lundström, Jesper Laurell, Henrik Ramström, Kajsa Ekenberg) som alltid är taggade på att ha kul.

  • I Nöjesutskottet finns också ingår också posten Umphmeister(Ariton Karimani) som ansvarar för musik på olika evenemang och vår Øverbanan (Johan Wendt) som ansvarar för E-sektionens husband.

Har ni några frågor eller önskemål om aktiviteter så tveka inte på att höra av er!
Hälsningar,
Adam Belfrage, Entertainer 2018
Jakob Pettersson och Emil Bergström, Vice Entertainer 2018