Nöjesutskottet - NöjU


Nöjesutskottet är det roligaste utskottet inom E-sektionen. Det är vi som anordnar alla roliga aktiviteter och nöjen kring studierna här på E-sektionen.

  • Varje vecka anordnas Sporta med E av utskottets idrottsförmän (Anton Jigsved och Filip Winzell). Det innebär att de som vill samlas och sportar tillsammans med varierande aktiviteter. Denna termin är vi på Victoriastadion 15-16 på söndagarna tillsammans med F-sektionen. Det viktigaste är inte att vinna, utan att ha roligt.

  • Spelemännen (Anes Mehmedagic och Jonathan Jakobsson)ser till att vårt biljardbord och darttavla är i toppenskick. De ser även till att anordna spelkvällar med jämna mellanrum.

  • Varje år arrangeras Sångarstriden, förkortas SåS, en tävling i sång och musik mellan LTHs sektioner. Sångarstriden är en lång tradition på LTH och det ligger mycket prestige i att vinna tävlingen. Ansvarig för sångarstriden är stridsropet, som för nuvarande är vakant.

  • Vart fjärde år håller Karnevalsmalajen i E-sektionens bidrag till Lundakarnevalen. Nästa karneval är 2018 vilket innebär att 2017 är året då Karnavalsmalajen ska väljas!

  • Förutom mindre aktiviteter håller även Nöjesutskottet i lite större arrangemang som t.ex. E-sektionens deltagande i Tandem, ölresor, Dömd, UtEDischot och andra aktiviteter tillsammans med andra sektioner. För att göra allt detta möjligt finns tre eminenta fritidsledare (Malin Lindström, Ester Randahl och Amanda Wallin) som alltid är taggade på att ha kul.

Har ni några frågor eller önskemål om aktiviteter så tveka inte på att höra av er!
Hälsningar,
Albin Nyström Eklund, Entertainer 2017
Malcolm Berghall och Max Mauritsson, Vice Entertainer 2017