Nöjesutskottet - NöjU


Nöjesutskottet är det roligaste utskottet inom E-sektionen. Det är vi som anordnar alla roliga aktiviteter och nöjen kring studierna här på E-sektionen.

 • Varje vecka anordnas Sporta med E av utskottets idrottsförmän (Ester Pörtfors och Malin Svärdling). Det innebär att de som vill samlas och sportar tillsammans med varierande aktiviteter. Denna termin är vi på Victoriastadion 15-16 på söndagarna tillsammans med F-sektionen. Det viktigaste är inte att vinna, utan att ha roligt.

 • Varje år arrangeras Sångarstriden, förkortas SåS, en tävling i sång och musik mellan LTHs sektioner. Sångarstriden är en lång tradition på LTH och det ligger mycket prestige i att vinna tävlingen. Ansvarig för sångarstriden är stridsropen , (Elsa Lindhé och Y Nhi Pham)

 • Vart fjärde år arrangeras Lundakarnevalen i Lund. Nästa gång är 2022 så vi väntar med spänning på att se vem som blir Karnevalsmalaj då. Karnevalsmalajen har till uppgift att organisera sektionens deltagande i karnevalen.

 • Fritidsledare är de på sektionen som driver och engagerar sig i evenemang. De ser till att mindre evenemang som spelkvällar, bastukvällar och dylikt blir av. Nöjesutskottet håller även i större arrangemang som t.ex. E-sektionens deltagande i Tandem, ölresor, DÖMD och andra aktiviteter tillsammans med andra sektioner. Detta hade inte varit möjligt utan våra eminenta fritidsledare (Marcus Oknelid, Philip Johansson, Vincent Palmer, Wilma Olsson) som alltid är taggade på att ha kul.

 • Ett av Nöjesutskottets stora event är UtEDischot som anordnas under nollningen av UtEDischoansvarig (Jennifer Zacke)

 • I Nöjesutskottet finns också ingår också posten Umphmeister (Anton Palmén och Axel Sneitz-Björkman) som ansvarar för musik på olika evenemang och vår Øverbanan (William Sjödin) som ansvarar för E-sektionens husband.

  Hör gärna av er vid frågor eller funderingar, och vi tar tacksamt emot förslag på alla slags evenemang. Nöjesutskottet är till för er på sektionen!

  Hälsningar,

  Saga Åslund, Entertainer 2019
  Casper Schwerin och Simom Mahdavi, Vice Entertainers 2019